Godt Nyt og lidt ØV til Odenses små teatre.

Godt Nyt og lidt ØV til Odenses små teatre.
Den gode nyhed til de 3 små Storbyteatre i Teaterhuset, er at både Momentum, Den Fynske Opera og Nørregårds-teatret kan se frem til at få fornyet deres driftsaftaler med Odense Kommune fra juli næste år og 4 år frem.

Det der er lidt ØV er at selv om alle 3 teatre havde givet gode ideer til hvordan en ekstra pulje fra kulturministeriet kan bruges til hhv. at skabe en ny teaterscene i Vollsmose, at give operaen mulighed for at blive et fast ensemble på sigt og at etablere det dansekompagni, som mangler i byens ellers mangfoldige kulturliv, så valgte et flertal i det politiske udvalg for kulturforvaltningen at fravælge et nyt dansekompagni og ”nøjes” med at give ekstra til Operaen og Nørregårds-teatret der vil skabe en satellit i Vollsmose.

Vi har mødt de involverede parter og kulturrådmand Jane Jegind, der stadig mener at Odense Kommune er gode nok til at understøtte det kulturliv, der i flere år langt hen vejen har bedre end sit rygte fra dengang, hvor der hele tiden gik ”Odense i den”

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Godt Nyt og lidt ØV til Odenses små teatre.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.