Godt nyt til Velfærdens Fysiske rammer i Odense.

Godt nyt til Velfærdens Fysiske rammer i Odense.
Der var lutter smil og tilfredse politikere, da et enigt byråd kunne præsentere en aftale, hvor der sættes 1.8 milliarder kroner af til at forbedre og udbygge de fysiske rammer for de kommunale velfærdsopgaver de kommende år.
Baggrunden er dels et efterslæb på vedligehold af især byens folkeskoler, men også udsigten til en demografisk udvikling, hvor Odense får både flere børn men også flere plejekrævende ældre de næste 10 år.
Og selv om der mangler det hårde politiske arbejde med at finde pengene, så er flere partier klar med deres ønsker til hvordan de skal bruges. Lige fra anderledes botilbud til de ældre, der endnu ikke er så hårdt ramt at de skal på plejehjem. Til skoler der både kan bruges af lokalsamfundet, men også skal indrettes sådan at der plads til elever med særlige behov. Til krav til at det overvejende skal være lokale fynske håndværkere, der skal udføre de kommende opgaver.

Et bud på hvordan i hvert fald nogen af pengene kan findes ligger med stor sandsynlighed i planerne om at sælge det kommunalt ejede Fjernvarme Fyn. Og den debat kan du se mere om på det her link:

Fjernvarme salg splitter Odense Byråd.

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Godt nyt til Velfærdens Fysiske rammer i Odense.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.