Håb og bævrende optimisme.

Håb og bævrende optimisme.
Selv om den nyeste politiske aftale, der skal sikre ambitionen om 70% reduktion af de danske drivhusgasser inden 2030, kun leverer på en femtedel af reduktionsmålene.
Og selv om store klimasyndere som landbruget og transportsektoren endnu ikke er kommet på bordet i de politiske forhandlinger. Og selv om Klimarådets anbefalinger om grønne afgifter, som det mest effektive virkemiddel er skudt til hjørne med henvisning til Corona krisens økonomiske konsekvenser, så kan man alligevel blive en smule begejstret over udsigten til at 2 store energi-øer i hhv. Nordsøen og Østersøen kan levere grøn strøm til hele Danmark og mere med i 2030.

Vi har talt med en lokal klimaktivist Henrik Pedersen fra Mellemfolkeligt Samvirke, der med udgangspunkt i sidste års klimavalg og Corona krisens vilje til at udvise samfundssind, gerne vil holde fast i en optimisme i forhold til de kommende politiske forhandlinger om en konkretisering af resten af Klimalovens ambitioner om en 70% reduktion af de danske drivhusgasser inden 2030.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Håb og bævrende optimisme.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.