Fjernvarme debat: Nej, Nej, Nej og nyt alternativ til et salg.

Fjernvarme debat: Nej, Nej, Nej og nyt alternativ til et salg.
Der var endnu et afsnit i sensommerens lokalpolitiske spændingsserie ”Fjernvarme til Salg”, da Enhedslisten præsenterede et nyt alternativ til at finde de samme penge, som et salg af det kommunale arvesølv, Fjernvarme Fyn kan skaffe til en trængt velfærdsøkonomi. Et alternativ der blev fulgt på vej af råb med nej, nej, nej, nej og atter nej, da et par hundrede demonstranter var mødt op Flakhaven, førend byrådsmødet inde på Odense Rådhus onsdag eftermiddag 2.september.

Vi var med til demonstrationen der var arrangeret af en usædvanlig alliance mellem De Konservative, Enhedslisten og det lille arbejderpartiet kommunisterne. En alliance der måske også fik opbakning fra partiet Venstre, der undervejs dukkede op i udkanten for også at blive set med et NEJ skilt, til et evt. salg af den kommunale fjernvarme. En sag der både handler om lokalpatriotiske følelser, nedslidte velfærdsinstitutioner og rigtige mange millioner kroner.

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Fjernvarme debat: Nej, Nej, Nej og nyt alternativ til et salg.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.