Ligestillings udfordring i Odense Kommune.

Ligestillings udfordring i Odense Kommune.
Den aktuelle debat om sexisme og sexchikane i mediebranchen har igen sat fokus på den ligestillings-udfordring der stadig er i Danmark anno 2020.

Og den manglende ligestilling mellem kvinder og mænd handler også stadig om noget så u-sexet, som deltids og fuldtidsstillinger og lavere pensioner i en virkelighed, hvor man stadig værdi-sætter typiske kvindefag og typiske mandefag meget forskelligt imens man på Fyns største arbejdsplads, Odense Kommune endnu ikke har formuleret nogen målsætning på ligestillings-området.

Vi har talt med den radikale rådkvinde Susanne Crawley, der nu ser frem til en drøftelse af problemet i et økonomiudvalg, hvor kønsfordelingen er lige så skæv som i Byrådet, hvor kun 8 ud af 29 medlemmer er kvinder.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Ligestillings udfordring i Odense Kommune.