Hjerter for syriske flygtninge.

Hjerter for syriske flygtninge.

Midt i en fragmenteret virkelighed med mange forskellige politiske dagsordner, ville aktivister fra Racismefri By, onsdag eftermiddag bede de folkevalgte medlemmer af Odense Byråd tage stilling til de umiddelbart uforståelige inddragelser af opholdstilladelser til syriske flygtninge, der ikke ønsker at vende hjem til diktatoren Assads regime i provinsen omkring Damaskus.

Vi var med da en enkelt socialdemokrat sammen med de Radikale, SF og Enhedslisten lod sig fotografere sammen med de hjerter, der blevet symbolet på kampagnen for en anstændig udlændingepolitik på et tidspunkt, hvor Socialdemokratiet og de borgerligere partier holder hinanden fast i evige kappestrid om hvem der kan føre den hårdeste og strammeste politik overfor især ikke-vestlige medborgere.  En kappestrid, der nu er blevet udfordret af en ny gruppe af flygtninge, som kommer fra det Afghanistan, der nu kontrolleres af et Taleban regime, som heller ikke bryder sig om forrædere.

En ny situation, som Racismefri By tror og håber, kan vise sig at åbne vejen for en anden politisk holdning til de syriske flygtninge.

Se også: https://osrtv.dk/2021/03/19/kaere-borgmester-boern-din-by-bange/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Hjerter for syriske flygtninge.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.