Når vi at redde Klimaet i Tide?

Når vi at redde Klimaet i Tide?
Kan DK og EU leve op til sine egne klimamål i tide? Det og andre vigtige spørgsmål, var til debat, da  John Nordbo, Klimarådgiver i CARE, Steen Gade fhv. MF for SF og Morten Lisberg fra Den Grønne Studenterbevægelse mødtes med publikum hos galleri Galschiøt onsdag den 9. marts.
Den globale opvarmning og de igangværende klimaforandringer tager sig ikke af Verdens øvrige konflikter. De buldrer bare derudaf. Ganske kort inden invasionen af Ukraine kom den seneste og mest alarmerende rapport fra FN’s Klimapanel En rapport der anslår at den klodens gennemsnitstemperatur vil være steget med 1.5 grad allerede i 2030.
Se og hør debatten der både bød på optimisme og mulige løsninger, trods de igangværende klimaforandringer, der vil få stor betydning for biodiversiteten og dyrelivet. Men også for 3.5 milliarder mennesker, der lever i områder som er særlige sårbare når klimaforandringer frembringer enten tørke og mangel på vand – eller vandstandstandsstigninger og oversvømmelser – og et ustadigt vejr, der flere steder i Verden betyder voldsomme og ødelæggende orkaner.

Se også: https://osrtv.dk/2020/03/01/klima-ogsaa-sikkerhedspolitik-haster/

Når vi at redde Klimaet i Tide? Kan også høres som en Podcast eller et radioprogram.

Udgivet EU, POLITISK | Kommentarer lukket til Når vi at redde Klimaet i Tide?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.