Udsyn kun næsten godt nyt fra Odense.

Udsyn kun næsten godt nyt fra Odense.
Indsatser for mental trivsel og et trygt natteliv for unge i Odense. Budgetaftale hvor der trods få midler også blev noget til socialt udsatte, handicappede og de lokale klima ambitioner. Præsentation af en klimaregnemaskine til hele familien og en feel good historie om at Odense hører til blandt de sundeste og mest bæredygtige byer i Verden.
Eneste sten i skoen i denne udgave af TV Udsyn er nyheden om at Odense Byråd har givet det kommunalt ejede Fjernvarme Fyn lov til at fortsætte med at bruge de stærkt co2 forurenende kul, der ellers skulle have været udfaset i år 2022. Men da alternativet lige nu vil være meget dyr, måske russisk gas, så har Fjernvarme Fyn nu fået ja til flere kul hvis de samtidig iværksætter andre tiltag der kan kompensere for de ekstra udledninger af drivhusgas, der vil spolere den lokale ambition om at Odense Kommune skal være klimaneutral i 2030.
Sidst i programmet finder du en særlig version af ”Solen er så Rød Mor” opført og optaget i et kloakbassin under Munke Mose, da Fyn fejrede komponisten Carl Nielsens 150 år.   
Udsyn kun næsten godt nyt fra Odense. Kan også ses i dit TV i lokal-tv Fynboen. https://osrtv.dk/sendetider/
Se evt. mere Udsyn på https://www.youtube.com/watch?v=27yVEcAXuI0&t=2558s
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Udsyn kun næsten godt nyt fra Odense.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.