Ser Rødt på fattigydelser i det rige Velfærds Danmark.

Ser Rødt på fattigydelser i det rige Velfærds Danmark.

TV Odense ser Rødt ser i denne udgave frem mod et længe ventet udspil fra regeringens Ydelses-kommission, der skal komme med bud på om der stadig skal være kontanthjælps-loft, 225-timers regel og en særlig lav integrations-ydelse.

Vi har talt med en skuffet SF’er Karsten Hønge og socialdemokratiets Julie Skovsby. Derudover medvirker repræsentanter for netværket, Næstehjælperne. Institut for menneskerettigheder, der anser Integrations-ydelse som værende i strid med Grundloven og så Morten Sodemann, overlæge ved indvandrermedicinsk klinik på OUH, hvor man til daglig ser konsekvenserne, når der ikke er råd til livsvigtig medicin.

Først i programmet er der en lokalpolitisk reportage om at Odense Byråds nye borgerlige parti, de Lokal Nationale, har tilsluttet sig en omfattende aftale om 1.8 milliard til forbedringer af de fysiske rammer for byens velfærdsinstitutioner i de kommende år.

Kan også ses i dit TV på kanal Fynboen til og med fredag 9.april.

Tjek evt. https://osrtv.dk/2018/11/30/integrations-ydelse-strid-grundloven/

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Ser Rødt på fattigydelser i det rige Velfærds Danmark.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.