Strejkende Sygeplejersker forment adgang til OUH.

Strejkende Sygeplejersker forment adgang til OUH.

Ledelsen på Odense Universitets Hospital ønsker IKKE at de strejkende sygeplejersker møder op tidlig onsdag morgen for at klappe af, de af deres kollegaer, der må gå på arbejde for at opretholde et sundheds-ansvarligt nødberedskab.

”Det er en generel holdning” siger Sygeplejefaglig Direktør Mathilde Schmidt-Petersen til Odense ser Rødt, ”at patienter og pårørende ikke skal udsættes for demonstrationer af nogen art når de kommer på OUH”

Så i dag den 7.juli på strejkens 19.dag mødte vi i stedet for en gruppe af de strejkende på den stærkt trafikerede Falen tæt på OUH, hvor de erkender, at det kan blive en lang og sej konflikt inden de forhåbentligt får noget, der kan pege frem mod et resultat, hvor et oprindeligt kvindefag værdi sættes på lige fod med traditionelle mandefag.

Se også: https://osrtv.dk/2021/06/23/slut-lommepenge-florence-nightingale/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Strejkende Sygeplejersker forment adgang til OUH.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.