Dans med og uden Ord i Odense min By.

Dans med og uden Ord i Odense min By.

Poetry Slam eller Litteraturens Kampsport har takket være foreningen PS Fyn en veletableret scene i Odense og på Fyn. Så vi har i denne sommerferieudgave af TV Odense min By prøvet at forstå hvorfor denne udgave af ordets kunst har så bred en appel, som tilfældet er.

Vi viser også et slags portræt af den finsk fødte danser og koreograf Taneli Törma, der i flere omgange har forsøgt at skabe plads til scenerum til en smal kunstart, der ikke har den store kulturpolitiske bevågenhed i Odense og Danmark.

TV Odense min By kan også ses i dit fjernsyn på kanal Fynboen.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Dans med og uden Ord i Odense min By.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.