Fællesskaber mod Ensomhed.

Fællesskaber mod Ensomhed.

Kongespil og Mindfulness i Kongens Have. En spejdertur i skoven eller med rickshaw rundt i centrum. Australsk Fodbold i Bolbro eller Stand Up Padle på Kanalen. Der er mange slags medicin mod ensomhed. Ensomhed er i mange tilfælde en følelse, der kan opstå i forskellige livssituationer. Men hvis følelsen af ensomhed bider sig fast og bliver ved i længere tid kan den blive en ond cirkel, der både begrænser og hæmmer i en sådan grad at den ikke bare foringer ens livskvalitet, men også kan få helbredsmæssige konsekvenser.

Så nu har Center for Mental Sundhed i samarbejde med 21 odenseanske foreninger arrangeret en lang række forskellige aktiviteter med overskriften Fællesskabsstafetten. Et projekt med en ambition om at inspirere medborgere der ikke så tit kommer ud til at få øje på nogen af de mange muligheder, der er i en by med et rigt foreningsliv.

Se også: https://osrtv.dk/2016/04/28/danmark-spiser-sammen-ensomhed/

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Fællesskaber mod Ensomhed.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.