Odense ser Rødt 11.juni 2022

Odense ser Rødt 11.juni 2022
Reportage om 3F, Odense der har sikret en aftale med polsk underentreprenør, der ellers har underbetalt østeuropæiske stilladsarbejdere på Fynsværket med mindre end det halve af hvad deres danske kollegaer får efter overenskomsten.
Vi har også været i Vollsmose til præsentation af en samarbejdsaftale med et byudviklingsfirma, der skal hjælpe og rådgive Odense Kommune og boligselskaberne Civica og FAB om hvordan den omstridte bydel kan forandres radikalt de næste 10 år, imens de nuværende beboere må leve med nedrivninger, tvangsflytninger og mangel på reel indflydelse på hvad der sker der hvor de bor.
Sidst i programmet er der et apropos til en sørgelig nyhed fra Fødevarestyrelsen, der for 10end år i træk må konstatere at hver 4de svinefarm ikke lever op til standarderne for dyrevelfærd.
Odense ser Rødt 11.juni 2022 kan også ses i dit TV på kanal Fynboen https://osrtv.dk/sendetider/
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Odense ser Rødt 11.juni 2022
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.