Røde Tømmermænd.

Røde Tømmermænd.
Hvor sjovt bliver det som nyvalgt socialdemokrat at agere Backing-Group for Jacob Ellemann og Lars Løkke. Og hvordan føles det at blive efterladt på perronen med en spand koldt vand i hovedet efter 3 år som loyalt og medarbejdende støtteparti.
Vi har talt med den nyvalgte socialdemokratiske MF’er Thomas Skriver Jensen, Enhedslistens Victoria Velásques  og SF’s Brian Dybro om hvordan de vil agere i en ny politisk virkelighed hvor den store overskrift er arbejdsudbudsreformer. Såkaldte reformer der i den nye Danmarkshistorie plejer at betyde socialpolitiske forringelser. I dette tilfælde indtil videre en udsættelse af pensions muligheder for de fleste i op til 3 år imens den nye SVM-regering også vil afskaffe det særlige børnebidrag til de mest fattige børnefamilier og et 6te SU år til de studerende. Noget der klassisk borgerligt skal være med til finansiere topskattelettelser.
Røde Tømmermænd bliver også vist i lokal-tv Fynboen https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere fra TV Odense ser Rødt på https://www.youtube.com/watch?v=i6Yy1jduV0w
Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Røde Tømmermænd.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.