Så er det Os. Forum teater om Vollsmose og Ghettolov.

Så er det Os. Forum teater om Vollsmose og Ghettolov.

Teater Momentum er kendt for sine mange gæstespil. Og nu kan man opleve et særligt et af slagsen, når Forum Teater gruppen 5240 Act Now inviterer til indblik i og debat om konsekvenserne af den omfattende ghettolov.

Vi var med til en prøve på ”Så er det Os”, der spiller hos Momentum i teaterhuset Odense mandag og tirsdag, 13 og 14.september kl. 19.30.

Forum teater er en dialogbaseret teaterform, der har sine rødder i 60’ernes ekstremt socialt ulige Brasilien, hvor det fik tilnavnet ”de undertryktes teater” fordi det skulle give mulighed for både at skabe indsigt og stemme til uuddannede fattige – imens det nu i vores velstående velfærdssamfund meget bliver brugt til at fremme trivsel på større arbejdspladser – Men også som i tilfældet hos 5240 Act Now, er blevet brugt til at debattere de særlige udfordringer der i Vollsmose.

se evt. også: https://osrtv.dk/2014/03/18/odense-ser-roedt-paa-eu-i-krise-forumteater-og-drama-site-specifik/

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Så er det Os. Forum teater om Vollsmose og Ghettolov.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.