Åh endelig. Igen poesi, digte og lyrik Live.

Åh endelig. Igen poesi, digte og lyrik Live.

Efter i 2 omgange at være ramt af Coronaens nedlukning i hhv. marts 2020 og igen i marts måned i år, så kan Cindy Lynn Brown og de andre ildsjæle bag Odense Lyrik Festival invitere til hvad de selv kalder en ”Odense Lyrik – Mikro Edition”.

Lørdag den 16.oktober kan du hos Teater 95B, fra kl.12-22 svælge dig i lyrik på flere måder. Det er muligt at møde modige mikro-forlag, der satser på Lyrik. Du kan udsætte dig selv for en poetisk spillekorts event med kager og præmier og så vil der være oplæsninger af bl.a. Thomas Boberg, Nicolaj Stocholm, Franziska Hoppe og Joakim Vilandt.

Vi har talt med en glad arrangør, Cindy Lynn Brown, der lige om lidt har det fulde program klar på odenselyrik.com

Se også: https://osrtv.dk/2021/03/16/lyrik-poesi-corona-tid/

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Åh endelig. Igen poesi, digte og lyrik Live.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.