Udsyn Verden i Odense siger tillykke Galschiøt 60 år

Når man, som vi på redaktionen, ikke kun elsker kunst og kultur, men også politiske græsrødder der forholder sig til verdens uretfærdigheder, så er det svært at komme uden om billedhugger og happeningmager, Jens Galschiøt der fylder 60 år i denne uge.
Hvor Odense er bedre end sit rygte, når det handler om kulturliv, så er det straks sværere at få øje på politiske græsrødder af den slags der ønsker en mere retfærdig og humanistisk verden. Så derfor har vi i årenes løb fået produceret og udsendt en del reportager om Galschiøt’s mange happeningprojekter — og som en slags tillykke har vi samlet et par af slagsen, sammen med en lille film om en kjole.
Kan også ses i fjernsynet onsdag 21.00, torsdag 23.00 og søndag 16.00 — det er på kanal Fynboen eller FYN, og så er der for resten åbent hus hos Galschiøt, Banevænget 22 onsdag eftermiddag.

Udgivet OSRTV | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.