Blok P – et stykke dansk grønlandsk historie i Nordatlantisk Hus!

Blok P der i 1966 blev opført af den danske kolonimagt midt i den grønlandske hovedstad Nuuk, var dengang Nordeuropas største boligblok – en dansk drøm om at urbanisere den grønlandske befolkning og trække dem ind i det 20. århundrede koste hvad det ville af personlige og sociale omkostninger.
Det Nordatlantiske Huss i Odense har frem til 27.oktober en kalejdoskopisk udstilling med film, fotos, murstykker og personlige vidnesbyrd om en i Grønland berømt og berygtet boligblok, der blev revet ned i 2012.
Odense ser Rødt har besøgt udstillingen og talt med Annette Lyberth fra det Nordatlantiske Hus.

Udgivet 2014, HISTORIE, KULTUR | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.