Kunst mod religiøs Fundamentalisme!

“Abrahams Børn” en kunstinstallation af billedhugger Jens Galschiøt, der lige nu kan ses på Regnbuepladsen ved København Rådhus, præsenterer publikum for både de lyse og de mørke sider af de 3 store verdens religioner – Kristendommen, Islam og Jødedommen. 3 religioner der har det tilfælles at de kun har 1 gud. De stammer alle 3 fra Mellemøsten og så er der en hel masse andre ligheder. Men når de som andre religioner udlægges fundamentalistisk, så er de med til at accelerere konflikter og modsætninger, som også præger Verden i det 21. århundrede, mere end tusind år efter de er opstået i en hel anden virkelighed.
Vi var med til ferniseringen og fik en snak med kunstneren om et fænomen, der stadig splitter vores verden.

Udgivet 2016, GLOBALT, KULTUR | Kommentarer lukket til Kunst mod religiøs Fundamentalisme!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.