KL Aftale 2016

Ny kommuneaftale mellem KL og regeringen, anno 2016. Det forhadte omprioriteringsbidrag bliver afskaffet i den forstand – at 2.2. ud af 2.4 milliarder føres tilbage til kommunerne i 2017 – OG at bidraget bortfalder i 2018. Til gengæld indføres et såkaldt ”moderniserings program” hvor kommunerne tilsammen afleverer 1 milliard til Staten. Vi har talt med Odenses borgmester Anker Boye og ældrerådmand Brian Skov Nielsen for at få nogle bud på hvad aftalen kommer til at betyde for hårdt ramte velfærdsområder i Odense Kommune – og om det får en betydning når der til september skal forhandles budget med voldsomme sparekataloger på bordet.

Udgivet OSRTV | Kommentarer lukket til KL Aftale 2016
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.