Hellig tre Kongers aften – Shakespearsk Komedie hos Momentum


Hellig tre Kongers aften, der i sin oprindelige form fra 1602 var en ”maskerade” eller forvekslingskomedie, hvor tjenere klædte sig ud som deres herrer, mænd som kvinder osv. – har i det originale manuskript 15-16 karakterer, som i Momentums det nye kongeliges udgave spilles af 4 skuespillere, der i en helt særlig fortolkning bl.a. stiller spørgsmålet om den store kærlighed er bedre som koncept, end den er i virkeligheden?

Udgivet 2017 | 2 kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

2 Responses to Hellig tre Kongers aften – Shakespearsk Komedie hos Momentum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *