Ingrid Kristensen danser farvel til Odense.

Danser og koreograf Ingrid Kristensen har siden starten af 90’erne forsøgt at sætte Moderne Dans på det kulturelle landkort i Odense. En mission der ofte var op af bakke -især de første år – inden det åbenbarede sig for byen at kunst og kultur også kan være værd at investere noget i.
Men nu har Ingrid Kristensen valgt at flytte sine aktiviteter til København og vi siger et vedmodigt farvel og lykke til med et portrætprogram “Da dansen kom til Odense” som vi producerede da Ingrid fejrede sit 15 års jubilæum.

Udgivet 2017, KULTUR | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *