Glade og dramatiske dage da Odense blev befriet efter 5 forbandede år!

Det er 72 år siden Danmark blev befriet fra 5 års tysk besættelse under 2. verdenskrig. Odense ser Rødt var med da ofrene blev mindet i Ansgar Anlæg 4.maj – vi har fundet nogle klip fra en historisk by-vandring med øjenvidneberetninger fra glade men også blodige befrielses-dage – talt med historiker Andreas Skov om hvilken betydning det havde at modstandsbevægelsen sejrede over samarbejdspolitikken – og mixet en montage, hvor nybegyndere i dansk besættelses-historie kan være med fra start.

Udgivet 2017, HISTORIE | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *