Hvis Du var i Mine Sko.

Tag et par af dine egne særlige sko med når performancekunstner Tine Kortermand inviterer til Modstrøms Festival på en nedlagt skosål-fabrik Polymeren i Årslev. Kulturregion Fyn vil gerne vise kunst og kulturliv på ukendte steder samtidig med at lokal samfundet inddrages i skabelsen af kunsten. Og hos ”Hvis du var i mine sko” kan publikum både være med til live musik, videoprojektioner, sko-digte, fællessang og andet der er inspireret af interviews med lokale borgere og skoleelever i Fåborg Midtfyn Kommune. Det er fredag 17-18 og lørdag-søndag 14-15 på Polymeren i Årslev.

Udgivet 2017, KULTUR | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *