Neos Kosmos – politisk teater fra terrorens tidsalder.

The Kangaroo Mob er en ny teaterforening, der har et erklæret formål om at være noget så sjældent som en trup for politisk teater. Lige nu er de aktuelle med deres første forestilling ”Neos Kosmos – en skueproces” der spiller hos Dynamo på Odense Havn frem til 14.december.
Manuskriptforfatter Andres Jensen siger til Odense ser Rødt at det politiske engagement kommer fordi ”vi er blevet voksne i en tid der er præget af 9/11, krigen mod terror, økonomisk krise, Occupy Wallstreet, Arabisk Forår, global opvarmning, Trump” – og at, ”politiske spørgsmål i dag nærmest har en eksistentiel karakter”.

Udgivet 2017, KULTUR | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *