Tidløst kærlighedsdrama hos den Fynske Opera.

Den antikke græske myte om Orfeus’ rejse til underverdenen for at hente sin elskede Eurydike tilbage til livet, sætter scenen når den Fynske Opera i en større co-produktion med Meridiano Teatret, Nordic Opera og Uppercut Danseteater vil prøve at appellere til et ungt og ikke traditionelt operapublikum. Det sker når en klassisk opera fra 1700 tallet bliver til moderne scenekunst i et mix af opera, skuespil, urban-contemporary dans og videokunst. Orfeus og Eurydike spiller i Teaterhuset Odense til og med 3.marts.

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Tidløst kærlighedsdrama hos den Fynske Opera.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.