Mit Fynske 68.

Der burde være garanti for fed nostalgi når en gruppe ældre fynske 68’ere inviterer til festival for at fejre 50 året for et årstal, der givet navn til en generation, der er blevet synonym med ungdomsoprør, frigørelse og anti-autoritære strømninger.
Vi har mødt 3 af initiativtagerne, der hver især fandt deres 68 i hhv. musikken, kollektivbevægelsen og det faglige og politiske arbejde.
Festival initiativet Det Fynske 68 – finder sted på Skibhus 17:48 i Odense -lørdag 9.juni fra kl.12-24, hvor der vil være masser af personlige beretninger og andre output fra en tid med oprør og opbrud der var med til at forandre de vestlige samfund på flere måder.

Udgivet HISTORIE | Kommentarer lukket til Mit Fynske 68.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.