Hvorfor live—streame sit selvmord?

Hvorfor live—streame sit selvmord?
Momentums nyeste forestilling 16:29 er den 3de i en trilogi med dokumentariske forestillinger fra et nyt Europa. Titlen 16:29 referer til det klokkeslæt den 10.maj 2016, hvor en ung fransk kvinde fra en af Paris fattige forstæder, for et par år siden begik selvmord efter at have bebudet det hele dagen på sin Instagram profil.

Vi var med til forpremieren og talte med Anna Malzer, der både har skrevet og instrueret 16:29 efter at hun som led i sin research besøgte den parisiske forstad Égly, hvor den unge kvinde, Oceane,  levede sammen andre unge, der prøver at håndtere fattigdommen og håbløsheden med romantiske drømme og et liv på de sociale medier.

16:29 spiller til og med 20.februar.

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Hvorfor live—streame sit selvmord?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.