Wadden Tide – kunst, natur og kultur ved Blåvands Huk.


Wadden Tide – kunst, natur og kultur ved Blåvands Huk.
Kulturregion Vadehavet har i samarbejde med odenseanske Fletværket inviteret en række internationale kunstnere til at skabe en række skulpturelle værker til stranden og klitterne, der hvor Vesterhavet møder Vadehavet.
De kalder det selv en ”Steds specifik” udstilling der med overskriften Wadden Tide, bl.a. er inspireret af livet omkring verdenshavene og trækfuglenes Øst atlantiske rute – og derfor er der også inviteret kunstnere fra lande langs ruten – fra Sydafrika til Norge og Island i Nord.
Wadden Tide der også har fået økonomisk støtte Esbjerg, Varde, Tønder og Fanø Kommune og National Park Vadehavet kan opleves i levende i live på stranden og i klitterne ved Blåvands Huk Fyr frem til den 29.september.

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Wadden Tide – kunst, natur og kultur ved Blåvands Huk.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.