Nye penge og luft under vingerne til Ny Cirkus Dynamo.


Nye penge og luft under vingerne til Ny Cirkus Dynamo.
Penge er ikke alt. Men hvis man uden ret mange af slagsen har arbejdet hårdt for at omdanne en gammel kornsilo til både at være centrum for Ny Cirkus artister i Danmark og Europa, samtidig med at man har skabt en ny kulturel oase på Odense Havn, så kan man godt finde glæde ved en bevilling fra Statens Kunstfond og et 3 årigt tilskud til festivalaktiviteter fra Odense kommune.
Vi har besøgt Dynamo ”Produktionshus for ny cirkus og anden scenekunst ”, der efter en udsolgt festival i august kan se frem til et efterår med flere gæstespil, imens de holder fast i en intern aftale om at give deres egne drømme en chance de næste 10 år.

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Nye penge og luft under vingerne til Ny Cirkus Dynamo.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.