KRISE med syreregn og selvironi.


KRISE med syreregn og selvironi.
Krise er den første af 3 Momentum forestillinger, der med titler som ‘Krise’, ‘Katastrofe’ og ‘Apokalypse’ i sæsonen 2019-20 siger velkommen til Undergangen i tid hvor vi også i den virkelige verden ofte bruger ord som krise og katastrofe om klimaforandringer, flygtningestrømmene og andet der måske kan true vores komfortable liv i et af Verdens sikreste smørhuller.
Vi har haft vores tv-kamera med til hvad en af skuespillerne kalder en ” Håndgranat af associationer til et samtidsbillede” med masser af referencer til både Dronningen, Tintin, Anders Fogh. Lars Von Trier og svenskere.
KRISE kan ses hos Momentum i Teaterhuset, Odense til og med 24.oktober.

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til KRISE med syreregn og selvironi.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.