Fynsk FAME. Drømme og håb hos Elite Teater.


Fynsk FAME. Drømme og håb hos Elite Teater.
Elite Teater der har en ambition om at være med til at give unge talenter en chance for at være med i produktioner, hvor amatører og professionelle sammen bidrager til hvad Elite Teater selv kalder ”kvalitetsmæssigt stærke og konkurrencedygtige musicalproduktioner i Odense ” – er aktuelle med en lokal udgave af musical klassikeren FAME.
FAME der er historien om en gruppe unge håbefulde kunstskole studerende, har været udsat for utallige versioner og fortolkninger verden over. Nu også hos Elite Teatret i Magasinet Odense, 23.oktober – 2.november.

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Fynsk FAME. Drømme og håb hos Elite Teater.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.