Opera, god mad og glæde på Plejecentre.

Opera, god mad og glæde på Plejecentre.
”Det havde jeg aldrig drømt om sådan noget kom på Hvenekilden”. Sådan lød det spontant fra plejehjemsbeboer Bent Adolfsen, da den Fynske Opera i et samarbejde med Byens Køkken og OK-Aktiv besøgte de odenseanske plejecentre i februar og marts måned.
Ideen kommer fra operachef Thomas Storm, der gerne vil nå et publikum uden for teaterhuset. Og da Byens Køkken, der leverer mad til plejecentrene til daglig, gerne ville vise at de også kan sammensætte en festmiddag med flere retter, så var vejen banet for et godt initiativ, med tarteletter, kalvesteg og populære hits fra den danske sangskat på menuen.

Vi var med en opløftende onsdag aften på plejecenter, Hvenekilden i Seden Syd.

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Opera, god mad og glæde på Plejecentre.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.