Smilepausen. Video revy til de ældre i en Corona tid.

Smilepausen. Video revy til de ældre i en Corona tid.
Der er gode gamle viser fra Liva Weel, Oswald Helmuth og andre klassikere fra den danske revysangskat, når et nyt alternativt underholdningstilbud – Smilepausen – sender videorevyer til ældre og andre, der ikke kan komme ud på grund af den smittefare, der har sat Danmark på vågeblus.
Initiativtager er Odenses ældrerådmand Søren Windel, der sammen med skuespiller Liselotte Krogager, meget hurtigt og med kort varsel, har lykkedes med at samle en gruppe af erfarne revy kunstnere, der også er ramt af at store dele af Odense og Danmark er lukket ned.

Vi var med til den første optagelse i Teater 95b, hvor fra man vil producere foreløbig 4 video-revyer, der kan ses på Smilepausen.dk og på lokal-tv kanal Fynboen, hvor tv-stationerne Odense ser Rødt, Sydfyn TV og lokalTVfyn, har stillet sendetid til rådighed hver dag kl. 10.30 og kl. 13.30

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Smilepausen. Video revy til de ældre i en Corona tid.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.