Momentum klar til ÅR NUL.

Momentum klar til ÅR NUL.
Der var selvfølgelig håndsprit. Men også optimisme da teater Momentum præsenterede kataloget for den kommende sæson, hvor et samarbejde med det københavnske teater Sort Hvid på flere måder giver mening til overskriften ÅR NUL.

Dels fordi Momentum fraviger sit eget princip om at stille sig til rådighed for unge talenter til fordel for et samarbejde med et etableret teater.
Dels fordi den nye partner, dramatikeren Christian Lollike, bebuder at det er nu at teatret og kunsten skal give nyt liv til ”Vores beslutningstagere der er begrænsede af indbildt nødvendighed og pseudo-demokratiske hensyn, som har stagneret den politiske fantasi” citat slut.

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Momentum klar til ÅR NUL.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.