Sluk lige Lyset. Autentisk teater om at Miste i en ung alder.

Sluk lige Lyset. Autentisk teater om at Miste i en ung alder.
Den naturskønne Roesskov Parken i Bolbro, Odense danner lørdag 27.juni ramme om et stykke ny dramatik, der vil sætte fokus på hvor svært og forskelligt, det kan være at håndtere at miste nogen i sin nærmeste familie når man er barn eller ung.

Forestillingen Sluk Lige Lyset, der er produceret af teaterforeningen PT Teater, er baseret på personlige erfaringer med at miste sin mor som 16 årig. Og da en planlagt turne i foråret blev aflyst pga. Coronaen, så PT Teater nu valgt at vise den som en slags kunstinstallation, ved legepladsen i Parken ved Roesskovvej / Hødersvej i Bolbro, Odense – lørdag den 27.juni kl. hhv. 18 og 20.30.

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Sluk lige Lyset. Autentisk teater om at Miste i en ung alder.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.