OFF20. Film, Film og flere kortfilm trods Corona.

OFF20. Film, Film og flere kortfilm trods Corona.
Så er det igen lige om lidt i Odense, muligt at se film af den slags som ellers sjældent når frem til TV eller de almindelige biografer. Odense Internationale Filmfestival har i år udvalgt 129 kortfilm fra 42 lande. Film der 24-30.august, både kan ses i Cafe Biografen og andre biografsale i Odense Centrum.

Vi har talt med festivalleder Birgitte Weinberger, der som så mange andre festivalarrangører i disse Corona tider, har haft mange og lange overvejelser om hvorvidt årets festival kunne gennemføres. Overvejelser der er endt lykkeligt med at man både kan se festivalfilm, der hvor film skal ses. I biografen. Men også hjemme online på www.offstream.dk

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til OFF20. Film, Film og flere kortfilm trods Corona.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.