Vollsmose Boxing. Ildsjæle med sportslig og social succes.

Vollsmose Boxing. Ildsjæle med sportslig og social succes.
Vollsmose Boxing der blev stiftet så sent som i 2015, kan allerede nu bryste sig af 12 danske mestre i ungdomsrækkerne og flere boksere, der er med når danske landshold deltager i internationale mesterskaber.
Men fordi klubben også har base i et boligområde, hvor mange familier er udenfor arbejdsmarkedet og udsigten til de forkerte rollemodeller, er lidt større ende andre steder i byen, så har Vollsmose Boxing også en ambition om at være en social faktor, der også kan skabe selvtillid og selvværd udenfor bokseringen.

Vi har besøgt klubben der bl.a. er hædret med Odense Kommunes Ildsjælepris for frivilligt socialt arbejde.

Udgivet OSRTV | Kommentarer lukket til Vollsmose Boxing. Ildsjæle med sportslig og social succes.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.