Hjælp til hjælp hvor mennesker har mistet alt.

Hjælp til hjælp hvor mennesker har mistet alt.
Dansk Flygtningehjælp ville under normale omstændigheder have afholdt, deres årlige landsindsamling søndag den 8.november. Men da Coronaen igen har fået fat, så har flygtningehjælpen som så mange andre valgt at erstatte den traditionelle ringen på dørene med en digital indsamling.
Men Corona eller ej så er Flygtningesituationen Globalt set i disse år den alvorligste siden 2.verdenskrig. De seneste tal fra FN, siger at der lige nu er omkring 80 millioner mennesker mest børn, der lever som flygtninge verden over. Og da dansk Flygtningehjælp er en af de store internationale hjælpeorganisationer, så er de også til stede i flere konfliktområder Verden over.

Vi har talt med den lokale af deling af Dansk Flygtningehjælp og fået nogle gode argumenter for hvorfor det er det er værd at støtte enten med 150 kroner på en sms til 1910 og teksten Flygt eller med et større beløb via hjemmesiden flygtning.dk

Udgivet GLOBALT | Kommentarer lukket til Hjælp til hjælp hvor mennesker har mistet alt.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.