Byen under Byen. Sanse-udstilling for hele familien.

Byen under Byen. Sanse-udstilling for hele familien.

Poetiske billeder og lydcollager giver os chancen for at opleve en Verden, hvor de eneste spor af mennesker, er de erindringer vi har efterladt. Men også en tanke om at vi nu på vej ud af Coronaen, ikke kun skal passe på os selv, men også naturen omkring os.

Vi har besøgt den nyeste udgave af kunstmuseum Brandts sanse-udstilling, der i år er skabt af multikunstneren Tine Kortermand, der med smittefaren som et vilkår, har lagt vægt på at det ikke handler om at røre, men at se og høre, og måske give sig god tid sammen med hele familien.

Byen under Byen kan opleves i levende live på Kunstmuseum Brandts helt frem til den 2.maj 2022.

Se evt. også https://osrtv.dk/2020/06/08/traktor-folkelig-poesi/

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Byen under Byen. Sanse-udstilling for hele familien.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.