Grønlandsk drama på Nordatlantisk Hus.

Grønlandsk drama på Nordatlantisk Hus.

SLETTEN er titlen på 5 stykker dramatik og performance, der giver et indblik i de menneskelige konsekvenser, der kom i kølvandet på den tvangs-urbanisering, der fandt sted, da den danske kolonimagt i 60’ernes Grønland, tvang beboerne ude i de små bygder, til at flytte ind i nye betonblokke i boligområder, som Sletten i hovedstaden Nuuk.

Forestillingen der i 2019 blev opført første gang site specifik i netop boligområdet Sletten, er nu kommet til Odense og Danmark for at være med til markere 300 året for den danske kolonisering af Grønland.

Vi kom forbi en af prøverne og talte med instruktør Hanne Trap Friis og skuespiller Klaus Geisler, der selv er vokset op i en af Nuuk’s mest berømte og berygtede boligblokke, Blok P, der i sig selv var et billede på en vigtig del af Grønlands nyere historie.

Sletten kan opleves i levende live i det Nordatlantiske Hus på Odense Havn 9. 11. og 13.juni

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Grønlandsk drama på Nordatlantisk Hus.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.