MOR. Børneteater med bonus på flere hylder.

MOR. Børneteater med bonus på flere hylder.

Der var helt fyldt på publikumsrækkerne, da vi en mandag formiddag var med til forestillingen MOR på Nørregårds Teater scene i Vollsmose Kulturhus.
En publikumssucces, der skyldes en aftale, hvor teatret der har en kontrakt, som Lille Storbyteater i Odense, ikke kun modtager et driftstilskud, men også har en ekstra aftale, hvor kommunen får noget for sine kulturpenge, når der i sæsonen 2020-21 har været et tilbud om én gratis forestilling til hver årgang på hver af byens mere end 30 folkeskoler og børnehuse.

Og da vi samme formiddag også var vidne til en kunstfernisering, hvor 2nd klasser fra Risingskolen, fik udstillet deres egne tegninger, af historien om den tykke og pinlige Mor, der er baseret på en børnebog af Kim Fupz Åkesson – så kunne det ikke være mere opløftende, den dag vi også kunne smide mundbindet.

Se evt. også: https://osrtv.dk/2019/09/17/ny-boerne-ungdomsteaterscene-kan-skabe-liv-vollsmose/

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til MOR. Børneteater med bonus på flere hylder.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.