Dumpet i 0.klasse 👇

Dumpet i 0.klasse 👇

Dumpet i 0.klasse 👇 Det er virkeligheden, for nogle børn på nogle skoler.

Og ifølge den radikale børn og unge rådkvinde Susanne Crawley, så er Danmark ude på et skråplan når lovgivningen forskelsbehandler borgerne ud fra hvor de bor og hvor deres børn går i skole.
En lovgivning der betyder at de 3 odenseanske folkeskoler hhv. Abildgaards Skolen, HC Andersen Skolen og Ejerslykke Skolen, der har mere end 30% elever med en ikke-vestlig oprindelse, skal sprogteste nye elever flere gange i løbet af det første skoleår. Og nok så vigtigt, at eleverne skal gå en klasse om hvis de dumper. En praksis der som nævnt kun gælder på de særligt udvalgte ”ghetto” skoler.

Vi har talt med hhv. skoleleder på Ejerslykke Skolen i Odense, Jan Beck-Larsen, rådkvinde Susanne Crawley og Araz Khan, byrådsmedlem for partiet Venstre, der er ophavsmand til den diskriminerende lovgivning.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Dumpet i 0.klasse 👇
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.