Snublesten og Udstilling om besættelsens ofre.

Snublesten og Udstilling om besættelsens ofre.

10 snublesten og en udstilling på Historiens Hus fortæller om personlige odenseanske skæbner i den store og voldsomme fortælling om de mange millioner, der mistede livet da de tyske nazister iværksatte 2.verdenskrig.
Vi var med rundt i Odense, da Snublestens gruppen Fyn sammen med Historiens Hus, søndag den 8.august lagde en række mindesmærker for nogle af de odenseanere, der mistede livet som en konsekvens af besættelsen 1940-45. En række historier og skæbner, der stadig er levende hos de familier, der mistede nogen af deres kære i løbet af de ”5 onde år”.

Historiens Hus har en udstilling stående til og med 30 september. En udstilling der også har en meget anbefalelsesværdig hjemmeside https://xn--besttelsestidensofre-k0b.dk/ og en tilhørende APP, hvor man ved den enkelte Snublesten kan høre historien bag.

Udgivet HISTORIE | Kommentarer lukket til Snublesten og Udstilling om besættelsens ofre.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.