Fynske Dansekompagni. Nyt Danse Initiativ.

Fynske Dansekompagni. Nyt Danse Initiativ.

”80% af vores kommunikation er med kroppen. Det er der vi aflæser følelser, stemninger, intentioner. Så det at gå ind i et rum og se kroppe der præsenterer noget, der kommunikerer noget. Det synes jeg er mega tilgængeligt og mega jordnært” siger Cirkeline Dahl Bondesen der er en af initiativtagerne til det Fynske Dansekompagni. Et forholdsvis nyt initiativ, der vil forsøge at etablere scene for Moderne Dans på Fyn.

Vi var med til kompagniets seneste forestilling Intuition, og fik nogle ord om deres ambitioner i en kulturpolitisk virkelighed, hvor dansen traditionelt har ligget nederst i det scenekunstneriske hierarki.

Se også: https://osrtv.dk/2019/11/04/alt-de-ville-var-at-danse/

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Fynske Dansekompagni. Nyt Danse Initiativ.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.