Kynisk indgreb stopper lang strejke.

Kynisk indgreb stopper lang strejke.

Så er sygeplejerskernes strejke slut. Efter næsten 10 ugers konflikt og mere end 60.000 aflyste behandlinger i det offentlige sundhedsvæsen, så har regeringen og et folketingsflertal valgt at gribe ind og stoppe strejken ved at ophæve det seneste mæglingsforslag fra forligsmanden til lov.

Vi har talt med Camilla Duus Smith fra Dansk Sygeplejeråd i Syddanmark, der er mere end skuffet over at regeringen og et folketingsflertal, minus SF, Enhedslisten og DF, endnu engang vil udskyde et opgør med den strukturelle uligeløn, der trives i et land, der ellers i alle mulige andre sammenhænge bryster sig af ligestilling mellem kønnene.

Udgivet OSRTV | Kommentarer lukket til Kynisk indgreb stopper lang strejke.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.