OFF 21 Film, Film og flere kortfilm med tilbehør.

OFF 21 Film, Film og flere kortfilm med tilbehør.

Så er det igen lige om lidt i Odense, muligt at se film af den slags som ellers sjældent når frem til TV eller de almindelige biografer. Odense Internationale Filmfestival har i år udvalgt 122 kortfilm fra det meste af Verden. Film der frem til 5.september, kan ses i Cafe Biografen og andre biografsale i Odense Centrum.

Vi har talt med festivalleder Birgitte Weinberger, der også i år har lagt vægt på at festivalen også skal være hel masse andet. Lige fra musik og open air film visninger på Amfi-scenen, til guidede byvandringer med film på facader og mure, og så en del snak med og om skabelsen af film.

Pga. Coronaens efterdønninger skal du lige være opmærksom på at man i år pga. smittefaren skal bestille billetter der koster en 20 krone. Men også at man vælge at se filmene hjemme online på www.offstream.dk

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til OFF 21 Film, Film og flere kortfilm med tilbehør.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.