Igen Liv og Kulturliv trods Corona dønninger.

Igen Liv og Kulturliv trods Corona dønninger.

HC Andersen Festivals tog sammen med Spoken Word en tidlig beslutning om at tro på muligheden for at gennemføre de festivaler, der de sidste år i uge 34 har fyldt Odense Centrum med en mangfoldighed af kulturliv i mange genrer.
En god beslutning der trods halv dårligt vejr og de Corona restriktioner, der stadig gælder større kulturarrangementer, betød at der selv om det ikke var helt som det plejer at være. Så alligevel skabte en del lysglimt i det kulturelle mørke der ellers har været i lang tid.

Vi var med til noget af lidt af hvert og har klippet en billedreportage, hvor der også et interview med ok tilfreds festvaldirektør Peter Bøgholm.

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Igen Liv og Kulturliv trods Corona dønninger.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.