Fingeren til Q-Park. Red Dante.

Fingeren til Q-Park. Red Dante.

Der var en meget stor F… Finger, Indre Svinehunde og opera sang, da en større gruppe københavnere var samlet for at fernisere en fynsk skulptur af billedhugger Jens Galschiøt, der gerne vil støtte beboerne på den lille smukke  Dantes Plads, der er i fare for at blive overtaget af P-giganten Q-Park.

Beslutning om en p-kælder under Dantes Plads stammer fra et politisk forlig i Københavns Borgerrepræsentation helt tilbage i 2011 – et forlig som beboerne mener for længst er blevet overhalet af en ny trafik politisk virkelighed i København. Så derfor har de nu – tæt på kommunalvalget i november – valgt at involvere den fynske billedhugger Jens Galschiøt i et kunstnerisk opråb, hvor 700 året for pladsens Navne far den italienske digter – Dante Alighieri – der har skrevet sig ind i Verdens Litteraturen med ”Den guddommelige Komedie” om en episk rejse gennem Himmel, helvede og Skærsilden – kombineret med opsætningen af en skulptur, hvor Dante selv sammen med nogle svinehunde giver Fuck fingeren til Parkerings Giganter og politiske beslutningstagere.

Se også: https://osrtv.dk/2018/11/07/galschioet-25-aar-pladderhumanist/

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Fingeren til Q-Park. Red Dante.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.