Sofar. Passion for musikken også i Odense.

Sofar. Passion for musikken også i Odense.

Du kan ikke gå efter navnet eller stedet. I stedet for kan du tage chancen og gå efter en særlig oplevelse med musikken i centrum.
Vi var med da den lokale udgave af det internationale koncert koncept Sofar Sounds inviterede indenfor til 3 intime koncerter hos den lille ”Analog Kaffebar” i Albanigade Odense en fredag aften i september.

SOFAR, der er en forkortelse for ”Songs from A Room” kom til verden tilbage i 2009 da 3 englændere arrangerede en intim koncert for dem selv og 8 venner i et privat hjem i London. En Ide der siden har bredt sig til mere end 300 byer verden over, hvor musikere fra alle lag har sagt ja til optræde på usædvanlige locations, blot det var med musikken i centrum.
I Odense har der været Sofar Koncerter siden 2017, hvor en endnu ikke så kendt Katinka optrådte på Slottet. Der har også været koncerter i Klatre Hallen, Ungdomshuset, Jumpin Fun, men også i private hjem og så Fredens Kirke på Skibhusvej.

I september 2021 var der så Sofar koncert på ”Analog Kaffebar” i Odense, hvor man kunne høre singer-songwriterne Esben Svane og Marc Facchini, og duoen Sleepwalkers Station fra Berlin.

se også: https://osrtv.dk/2018/11/06/folk-foelges-sange-hjertet/

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Sofar. Passion for musikken også i Odense.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.